06 اردیبهشت 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/08/30 - 14:35
  • تعداد بازدید خبر : 1459
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری سومین جشنواره غذا برای خانواده های زاگرس جنوبی

متن صوتی

سومین دوره جشنواره غذا با هدف ایجاد شادابی و نشاط روحی و هم افزایی سازمانی، برای خانواده‌های کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در شیراز، برگزار شد.

 

 سومین دوره جشنواره غذا با هدف ایجاد شادابی و نشاط روحی و هم افزایی سازمانی، برای خانواده‌های کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در شیراز، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، سومین جشنواره غذای خانواده های کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی یک شنبه ۲۹ آبان ماه با حضور دکتر سید ابوالحسن محمدی مدیرعامل، مهندس ایمان ارجمندراد رئیس روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و جمعی از مدیران، رؤسا و کارکنان این شرکت در شیراز برگزار شد.

مشاور مدیرعامل در امور بانوان و خانواده‌  شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در حاشیه این جشنواره،گفت: سومین جشنواره غذایی خانواده های زاگرس جنوبی با موضوع "حلوا و رنگینک" با حضور ۳۰ خانوار از خانواده های کارکنان و بانوان شاغل در این شرکت و با استقبال پرشور دیگر کارکنان برگزار شد.

رقیه فقیه احمدی، افزود: دوره های پیشین این جشنواره با موضوع شیرینی و آش برگزار شد و با توجه به استقبال خانواده ها این دوره نیز با همکاری دفتر مدیرعامل، اداره های روابط عمومی، خدمات و تعدادی از بانوان شاغل، برنامه‌ریزی و اجرا شد.

فقیه احمدی، با اشاره به اینکه داوری این جشنواره توسط دو تن از مدرسان آشپزی در شهر شیراز انجام شد، اضافه کرد: بر اساس نظرات داوری، جشنواره در سطح خوبی برگزار شد و در پایان از برگزیدگان اول تا سوم تجلیل شد.

وی در پایان، گفت: با توجه به استقبال خانواده ها و کارکنان، در آینده نیز این جشنواره با موضوعات دیگری، به صورت فصلی برگزار می شود.

 

 

  • گروه خبری : خبر,فرهنگي,تولیدی
  • کد خبر : 15411
کلمات کلیدی
  روابط عمومی
خبرنگار

روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب