09 فروردین 1403
مهار تورم, رشد تولید
  • 1402/03/12 - 21:53
  • تعداد بازدید خبر : 1779
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به میزبانی شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب

جلسه هم افزایی مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت های تابعه برگزار شد

چهارمین جلسه هم افزایی مدیریت برنامه ریزی و شرکت های تابعه بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی ،شرق و غرب، با حضور سرپرست مدیریت برنامه ریزی نفت مرکزی و مدیر عامل نفت و گاز غرب به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.

 
 چهارمین جلسه هم افزایی مدیریت برنامه ریزی و شرکت های تابعه بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی ،شرق و غرب،  با حضور سرپرست مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی و   مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب به همراه جمعی از مدیران و روسای این شرکت و مسئولان اداره برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت های تابعه به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، در این نشست مهندس علی رضایی مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب به عنوان میزبان ضمن خیر مقدم به مهمانان، با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) به نقش و جایگاه راهبردی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: با توجه به ناترازی گاز کشور و نیاز به تولید گاز خصوصاً در فصل سرد سال، وظیفه شرکت بسیار با اهمیت بوده و با توجه به تکلیف وزارت نفت در این خصوص اداره برنامه ریزی باید تاکید و توجه ویژه ای در خصوص برنامه ریزی منسجمی در این زمینه داشته باشد. 
 
وی با اشاره به اهمیت برگزاری دوره ای این جلسات تصریح نمود: در این جلسات باید مسائل و چالش های تولید شرکت های تابعه به صورت مساله محور مطرح و راهکارهای رفع آنها مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 
 
مهندس رضایی کنترل پروژه و نظارت بر آنها را از نکات کلیدی در حوزه برنامه ریزی دانست و گفت: این اداره باید با نگاه و رویکرد کلان نگر خود و با طراحی پروژه ها و نظارت بر آنها در سطح کلان در جهت رفع چالش‌های تولید گام بردارد. 
 
وی  بر آمادگی این شرکت در جهت حمایت از ایده ها و راهبردهای اداره برنامه ریزی به منظور توسعه هرچه بیشتر شرکت تاکید نمود. 
 
بر اساس این گزارش مهندس ایمان نعمت اللهی سرپرست مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز با تقدیر از میزبانی شایسته شرکت غرب و همچنین حضور مدیران و کارشناسان ادارات برنامه ریزی شرکت های تابعه به نقش و جایگاه محوری این مدیریت  در ساختار شرکت اشاره نمود و گفت: با توجه به گستردگی، تنوع و پراکندگی این شرکت، ادارات برنامه ریزی باید با حساسیت بیشتری نسبت به برنامه ریزی پروژه ها و کنترل آنها  اقدام نمایند. 
 
وی به بحث پروژه محوری در رویکرد جدید مدیریت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اشاره نمود و اضافه کرد: در این راستا بحث تولید گاز  بیشینه از اهمیت بسیار بالایی برای امنیت کشور برخوردار است و ادارات برنامه‌ریزی شرکتهای تابعه باید در جهت تسهیل این موضوع با روحیه جهادی مضاعف گام بردارند. 
 
سرپرست مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران برنامه ریزی و نظارت را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: ادارات برنامه ریزی با توجه به تعریف پروژه ها، رویکرد کلان نگرتر و توانایی بهتری بر نظارت  پروژه ها و  نیز عملکرد درون شرکتی خود دارند که به مراتب این نوع نظارت فراتر از دیگر پایشهای داخلی است که سایر ادارات و واحدهای دیگر در شرکت انجام می‌دهند.
 
مهندس نعمت اللهی در ادامه به حوزه های جدید تکلیفی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اشاره نمود و گفت: این شرکت بر اساس تکلیف جدیدی که از طرف شرکت ملی نفت ابلاغ شده است وظیفه استحصال آب های ژرف در استان سیستان و بلوچستان را بر عهده دارد و انتظار می‌رود شرکت‌های تابعه نیز در جهت روان شدن فرایندهای اجرای این طرح به ایفای نقش بیشتری بپردازند.
 
 نعمت اللهی افزود: بر اساس ماموریت جدید دیگر محوله وزارت نفت، این شرکت باید مبادرت به توسعه میادین بکر بانکول، قزل‌تپه و مختار  به منظور ذخیره سازی گاز طبیعی نماید.
 
وی در پایان شعار «ما با اندیشه تولید، شور توسعه  داریم»را به عنوان شعار سازمانی مدیریت برنامه ریزی عنوان نمود و افزود برنامه های آتی حول محور های شفافیت، معماری سازمانی، مدیریت استعدادها، نظام‌مندی فرایندها و رشد متوازن  اجرا خواهند شد و اظهار امیدواری نمود مجموعه مدیریت شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت های تابعه در این راستا همگام و همراه با ادارات برنامه‌ریزی عمل نمایند.
 
این گزارش می‌افزاید، در این جلسه مدیران، روسا و کارشناسان شرکت های تابعه نیز با ارائه گزارشی از عملکرد خود به بیان مسائل، مشکلات و چالش‌های خود پرداختند.
 
  • گروه خبری : خبر,تصويري,تولیدی
  • کد خبر : 15698
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

  روابط عمومی
عکاس

روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب