سال «مهار تورم و رشد تولید» گرامی باد
سه شنبه 12 خرداد 1405 EN
  • // - 09:57
  • تعداد بازدید خبر : 1049
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران؛

دو پروژه پژوهشی ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید در این شرکت اجرا می‌شود

متن صوتی

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از اجرای دو پروژه ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید در میدان‌های حوزه فعاليت این شرکت با همکاری مراکز پژوهشی دانشگاه‌های کشور خبر داد.

دو پروژه پژوهشی ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید در این شرکت اجرا می‌شود

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از اجرای دو پروژه ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید در میدان‌های حوزه فعاليت این شرکت با همکاری مراکز پژوهشی دانشگاه‌های کشور خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران؛ مهندس رامین حاتمی روز چهارشنبه( یکم مهر)در توضیح بیشتر دراین‌باره گفت: این پروژه‌ها در راستای همکاری فناورانه شرکت ملی نفت ایران با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور و همچنین اجرای طرح‌های میدان محور ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی تولید تعریف‌شده است.


وی بابیان اینکه پروژه‌های پیش‌گفته در میادین خشت و تنگ بیجار و اقمار آن اجرا می‌شود، افزود: پروژه پژوهشی میدان تنگ بیجار توسط دانشگاه شهيد چمران اهواز و پروژه میدان خشت را دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران اجرا می نماید.


حاتمی اظهار داشت: تفاهم‌نامه مربوط به این پروژه‌ها در قالب 13 قرارداد پژوهشي صنعت نفت طي مراسمی با حضور مقامات عالی وزارت نفت و علوم، تحقیقات و فناوری امضا و مبادله شد.


مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: این سند همکاری که مدت اجرای آن 10 سال پیش‌بینی‌شده است و با توافق طرفین نیز قابل تمدید است، شامل بخش‌های مطالعه زودبازده، انجام مطالعات آزمایشگاهی، مطالعه جامع، اجرای طرح پایلوت میدانی و انجام طرح‌های پژوهشی برای حل چالش‌ها و مشکلات میدان و ارائه راهکار جهت افزایش بازیافت از این میادین، می‌باشد.


وي ادامه داد، ميدان گازي تنگ بيجار در استان ايلام واقع‌شده و انجام پروژه مطالعاتي اين ميدان و میدان‌های اقماري آن شامل میدان‌های بابا قير، بانكول و سمند جهت تأمین خوراك پايدار پالايشگاه ايلام بسيار حائز اهميت مي باشد.


رئيس هيات مديره شركت نفت مناطق مركزي ايران، در خصوص پروژه مطالعاتي خشت در استان فارس نيز خاطرنشان كرد، با توجه به كسب اطلاعات جديد از چاه‌های اخير حفرشده در اين ميدان و همچنين نوع سيال و خواص سنگ مخزن به‌منظور تعيين بهترين روش ازدياد برداشت و توليد حداكثري در برنامه‌های مطالعه ميدان محور شركت ملي نفت ايران قرارگرفته است.


پیش‌ازاین نيز چهار پروژه پژوهشی این شرکت با دانشگاه‌های اميركبير، رازي كرمانشاه و پژوهشگاه صنعت نفت به‌منظور رفع چالش‌های توليد و با رويكرد افزايش بهره‌وری عملیاتی شد.


شرکت نفت مناطق مرکزی ایران مسئولیت بهره‌برداری از 80 میدان نفت و گاز را در سطح کشور بر عهده دارد؛ و در حال حاضر 28 ميدان گازي و نفتي در مدار توليد قرار داشته و ديگر ميدان ها در برنامه‌های توسعه‌ای آتي اين شركت می‌باشد.


 

  • گروه خبری : خبر,اخبار مدیر عامل,تولیدی
  • کد خبر : 13983
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1399/07/02 09:57