سال «مهار تورم و رشد تولید» گرامی باد
شنبه 27 تیر 1405 EN
  • // - 12:11
  • تعداد بازدید خبر : 1054
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید بدون توقف گاز در شرق کشور

اقدامات جدی مبارزه با کرونا در شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در دست انجام است

متن صوتی

شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در پی شیوع ویروس جدید کرونا در کشور ، همه اقدامات لازم در راستای صیانت از کارکنان خود و تولید بدون وقفه گاز را در دست انجام دارد.

اقدامات جدی مبارزه با کرونا در شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در دست انجام است

شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در پی شیوع ویروس جدید کرونا در کشور ، همه اقدامات لازم در راستای صیانت از کارکنان خود و تولید بدون وقفه گاز را در دست انجام دارد.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نقل ازشرکت بهره برداری نفت وگاز شرق ، در این شرکت با محوریت اداره HSE پس از اطلاع رسانی ، مجموعه فعالیتهای لازم در این رابطه اجرایی شد.


بر اساس این گزارش ، ضدعفونی کردن محیط های کاری و وسایل حمل و نقل ، لغو استفاده از دستگاه های ثبت اثر انگشت ، طرح پایش وضعیت سلامتی همکاران طرح اقماری ، توزیع غذا در ظروف یکبار مصرف و تعطیلی موقت رستوران های شرکت و همچنین تعطیلی موقت اماکن ورزشی از جمله اقداماتی است که با محوریت اداره ایمنی ، بهداشت و محیط زیست شرکت انجام شده است .


این گزارش می افزاید ، شرکت بهره¬برداری نفت و گاز شرق به عنوان تنها تأمين كننده گاز در شرق و شمال¬شرق كشور، داراي موقعيت استراتژيك در صنعت نفت است و تامين مستمر گاز طبیعی مورد نیاز 6 استان كشور شامل استانهای خراسان رضوی، شمالی، جنوبی،گلستان، مازندران و بخشی از استان سمنان در طول سال با توليد ايمن و مستمر گاز توليدي اين شركت را به عهده دارد و علیرغم شرایط سخت جغرافیایی، ترش بودن گاز تولیدی ، میزان بالای H2S ، تولید پایدار آن تداوم داشته است.


 


]



  • گروه خبری : خبر,تولیدی
  • کد خبر : 13684
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1398/12/20 12:11