سال «مهار تورم و رشد تولید» گرامی باد
چهارشنبه 13 خرداد 1405 EN
  • // - 14:14
  • تعداد بازدید خبر : 1163
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

در شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق تحقق یافت؛ برقراری ارتباط با شبکه ملی اطلاعات

متن صوتی

شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق به عنوان یکی از شرکت ها در حوزه نصب امضاء الکترونیک ، حذف چک های کاغذی ، سرعت بخشیدن به تعاملات بانکی و بهره برداری از سامانه حواله الکترونیک به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

در شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق تحقق یافت؛ برقراری و ارتباط با شبکه ملی اطلاعات

شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق به عنوان یکی از شرکت ها در حوزه نصب امضاء الکترونیک ، حذف چک های کاغذی ، سرعت بخشیدن به تعاملات بانکی و بهره برداری از سامانه حواله الکترونیک به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.


مهندس محمد رفیق ، رئیس فناوری و اطلاعات شرکت بهره برداری نفت وگاز شرق همچنین از بهبود کیفیت کار و مکانیزاسیون اداری، حذف فرم های کاغذی و بهبود سرعت کار، چهار سامانه نرم افزاری خبر داد.


وی با اشاره به برخی مزایای استفاده از سامانه های نرم افزاری اظهار داشت: در شش ماهه اخیر با نصب و راه اندازی چهار سامانه نرم افزاری جدید ، بهبود کیفیت کار و مکانیزاسیون اداری، حذف فرم های کاغذی و بهبود سرعت کار به دست آمد.


رئیس فناوری و اطلاعات شرکت بهره برداری نفت وگاز شرق از توانمندی و استفاده از متخصصان این شرکت در بهبود پورتال سازمان شرکت خبر داد و تصریح کرد : با توجه به اهمیت مبحث اطلاع رسانی، یکی از نیازهای هر سازمان پورتال سازمانی است که با استفاده از توان داخلی و متخصصان توانمند در سطح منطقه عملیاتی خانگیران و ستاد مشهد بهبود یافته است.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نقل از شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق ، مهندس رفیق با بیان حجم زیاد درخواست کار در واحد فناوری و اطلاعات و اجرای موفق سامانه الکترونیک در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران ، از راه اندازی این سامانه در جهت اصلاح و بهبود فرایندهای اداری و حذف کاغذ بر مبنای استاندارد ITIL خبر داد.


 

  • گروه خبری : خبر,تولیدی
  • کد خبر : 13452
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1398/09/06 14:14