سال «مهار تورم و رشد تولید» گرامی باد
چهارشنبه 27 خرداد 1405 EN
  • // - 11:47
  • تعداد بازدید خبر : 956
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

حفظ سلامت کارکنان، اولویت اصلی است

متن صوتی

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در جلسه کمیته بحران، بر حفظ سلامت کارکنان و تامین امکانات اولیه همچون ماسک ، دستکش و مواد ضدعفونی برای کارکنان شرکت تاکید کرد.

حفظ سلامت کارکنان، اولویت اصلی است

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در جلسه کمیته بحران، بر حفظ سلامت کارکنان و تامین امکانات اولیه همچون ماسک ، دستکش و مواد ضدعفونی برای کارکنان شرکت تاکید کرد.


مهندس سید ابوالحسن محمدی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در جلسه کمیته بحران، با اشاره به تولید تکلیفی به عنوان وظیفه ذاتی شرکت و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم حفظ سلامت کارکنان ، اقدامات پیشگیرانه را برای انجام کارهای عملیاتی و تعمیراتی مورد توجه قرار داد.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نقل از شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق ، مهندس محمدی با بیان برخی اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش و کنترل شیوع ویروس کرونا، از واحدهای مختلف تشکر نمود و اظهار داشت: باید به صورت مداوم سلامت همکاران شاغل در واحدهای مختلف مور ارزیابی و پایش قرار گیرد و علاوه بر تامین امکانات اولیه از جمله ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده ضروری است واحدهای مرتبط حداکثر تلاش خود را در این امر مهم انجام دهند.


بر اساس این گزارش ، در جلسه با رئیس دی کلینیک بهداشت و درمان صنعت نفت سرخس ضمن تشریح مسائل مربوط به مدیریت بحران و شرایط اضطراری برخی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در بخش های مختلف اداری و عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق را عنوان کرد .


این گزارش می افزاید ، مهندس محمدی ضمن بازدید از دی کلینیک بهداشت و درمان صنعت نفت سرخس و همچنین با حضور در محل شهرک مسکونی شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق آخرین اقدامات انجام شده در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را بررسی کرد.


 

  • گروه خبری : خبر,تولیدی
  • کد خبر : 13705
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1398/12/28 11:47