به منظور تسريع در كارهاو تجميع تصميم گيري طرحهاي غرب كشور
دفتر هماهنگي و پشتيباني طرح و پروژه هاي شركت نفت و گاز غرب افتتاح شد
دفتر هماهنگي و پشتيباني طرحها و پروژه هاي شركت بهره برداري نفت و گاز غرب در راستاي تسريع در فرايند كارهاي اجرايي و تصميم گيري ،با حضور مدير عامل شركت نفت مناطق مركزي ، مديران شركت نفت و گاز غرب و مسئولان محلي در شهرستان دهلران افتتاح شد.
دفتر هماهنگي و پشتيباني طرحها و پروژه هاي شركت بهره برداري نفت و گاز غرب در راستاي تسريع در فرايند كارهاي اجرايي و تصميم گيري ،با حضور مدير عامل شركت نفت مناطق مركزي ، مديران شركت نفت و گاز غرب و مسئولان محلي در شهرستان دهلران افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي شركت نفت مناطق مركزي ايران ، در آيين افتتاح اين دفتر كه با حضور مهندس كريمي و هيات همراه از ستاد تهران، مدير عامل و اعضاي هيات مديره شركت بهره برداري نفت و گاز غرب ،نماينده محترم مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي ،معاون سياسي امنيتي استان ايلام ،امام جمعه ايلام و برخي از مقامات محلي و استاني برگزار شد ، دكتر احمدي نماينده ايلام با تاكيد بر پتانسيل بالاي اين استان براي سرمايه گذاري در حوزه نفت و گاز تصريح كرد: اين استان با دارا بودن ميادين نفت و گاز فرصت سرمايه گذاري توسعه اي آن فراهم است ،همچنين به جهت مرزي بودن و مشترك بودن ميدانهاي نفتي ، بهره برداري و توسعه آنها از اهميت ويژه اي برخوردار است.
بر اساس اين گزارش مهندس سلبعلي كريمي مدير عامل شركت نفت مناطق مركزي ايران نيز با اشاره به اولويت استفاده از نيروهاي بومي استان در راستاي اشتغالزايي بيان داشت: با جلب سرمايه گذاري و توسعه در بخشهاي ميان دستي و بالادستي پروژه هاي موجود در استان ، زمينه اشتغال براي هموطنان مهيا مي شود كه نيروهاي بومي در اولويت قرار دارند.
اين گزارش مي افزايد : با توجه به گستردگي حوزه فعاليت شركت بهره برداري غرب در استانهاي كرمانشاه ،ايلام و لرستان ،ايجاد اين دفتر هماهنگي باعث تسريع كارها شده و در رسيدگي به پروژه هاي مربوط به اين مناطق شتاب بيشتري خواهد داشت.
نظر دهید