04 شهریور 1405
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
  • // - 15:15
  • تعداد بازدید خبر : 2119
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

صيانت از محيط زيست با احداث حوضچه های تبخیری

متن صوتی

به منظور صیانت از محیط زیست و جلوگیری از نفوذ آب همراه گاز به لایه های زیرین سطح زمین ، حوضچه های تبخیر در منطقه عملیاتی نار و کنگان شركت بهره برداري نفت و گاز زاگرس جنوبي احداث شد.

به منظور صیانت از محیط زیست و جلوگیری از نفوذ آب همراه گاز به لایه های زیرین سطح زمین ، حوضچه های تبخیر در منطقه عملیاتی نار و کنگان شركت بهره برداري نفت و گاز زاگرس جنوبي احداث شد.


به گزارش روابط عمومی شركت نفت مناطق مركزي ايران ، برنامه ریزی لازم جهت احداث و تکمیل حوضچه های تبخیر در مراكز تفكيك فاز اين منطقه صورت گرفت .در اين راستا در یکی از این حوضچه ها به جای پوشش بتونی از پوشش ژئوممبرین استفاده شده که عایقی مناسب در مقابل گاز و رطوبت است و بدون نیاز به اجرای زیرسازی خاص و صرف هزینه های زیاد قابلیت عایق سازی را دارا است.


بر اساس اين گزارش : اين استخر به حجم هفت هزار و 300 متر مکعب پیش بینی و اجرا شد . این پروژه شامل خاکبرداری ، حفاری ، تسطیح و فنس کشی است که توسط خدمات پشتیبانی منطقه انجام و همچنین ایزولاسیون حوضچه ها نیز توسط اداره مهندسی و ساختمان شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی انجام پذیرفت.


اين گزارش مي افزايد: منطقه عملياتي نار و كنگان يكي از مناطق عمده تولید گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی است که دارای ۷۳ حلقه چاه تولیدی و توان تولید روزانه این منطقه حدود ۹۰ میلیون متر مکعب گاز است.


 

  • گروه خبری : خبر
  • کد خبر : 11305
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب