13 اردیبهشت 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/11/09 - 18:34
  • تعداد بازدید خبر : 1802
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه

استقبال عضو کمیسیون انرژی مجلس از رویکرد زاگرس جنوبی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی

متن صوتی

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان از رويکرد جدید این شرکت در زمینه مسئولیت های اجتماعی با انجام مهارت آموزی و توسعه جوامع محلی استقبال کرد.

منطقه عملیاتی پارسیان، سید موسی موسوی، عضو کمیسیون انرژی مجلس

دکتر موسوی نماینده مردم لامرد و مهر و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان از رويکرد جدید این شرکت در زمینه مسئولیت های اجتماعی با انجام مهارت آموزی و توسعه جوامع محلی استقبال کرد.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با اشاره به اینکه رضایت جوامع محلی ضامن بقا و استمرار بدون ریسک صنعت نفت است، گفت: توانمند سازی مردم جوامع محلی نوعی سرمایه گذاری پایدار است که هم صنعت و هم جوامع محلی از آنها بهره‌مند می‌شوند.


دکتر سید موسی موسوی با اشاره به اینکه بخشی از مسئولیت های اجتماعی مسائل مالی است، گفت: بخش دیگر آن تعاملات و ارتباطات دوسویه است و حضور مدیران و رؤسای صنعت نفت در مراسمات جمعی و ارتباط با مردم و مسئولان نیز می تواند زمینه همدلی و همیاری بیشتر را فراهم آورد.


وی، در ادامه با اشاره به اینکه تصور مردم از کارکنان صنعت نفت، دریافت حقوق‌های نجومی، رفاه اجتماعی و مشاغل آسان و بدون زحمت است، افزود: این دیدگاه، دیدگاه اشتباهی است زیرا کار صنعت نفت بسیار سخت، سنگین، حساس و مسئولیت زا است و حقوق و مزایای بخش زیادی از کارکنان آن نیز تفاوت چندانی با دیگر سازمان‌ها ندارد.


نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان های لامرد و مهر یکی از قطب های انرژی کشور است، گفت: ظرفیت‌های خوبی برای توسعه صنعتی شهرستان‌های لامرد و مهر فراهم شده است و راه اندازی آزاد راه در دست احداث که منطقه ویژه اقتصادی لامرد را به پارسیان متصل می کند؛ فرصت خوبی برای سرمایه گذاری و رشد این مناطق فراهم کرده است.


عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه شهرستان‌های لامرد و مهر در زمینه اسکان، پشتوانه عسلویه هستند، ادامه داد: شهر جدید تابناک با ظرفیت اسکان ۵۴ هزار نفر جمعیت آماده پذیرش نیروهای متخصص صنعت نفت است.


موسوی، با اشاره به تشویق بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در شهرستان های مهر و لامرد و تقویت آنها، گفت: خوشبختانه این حرکت از سال ۱۳۹۴ آغاز و در حال حاضر در این منطقه رونق گرفته است و می توان ادعا کرد این دو شهرستان نیز مانند پارس جنوبی و هرمزگان مرکز ثقل اقتصاد و انرژی در کشور است.


موسوی همکاری صنعت نفت با دانشگاه‌های این دو شهرستان و اجرای پروژه های پژوهشی مشترک، کمک به مهارت افزایی با توسعه مراکز فنی و حرفه‌ای خصوصی و دولتی، تقویت نیروهای بومی صنعت نفت و فراهم آوردن فرصت رشد آنها، خرید مواد اولیه از بازارهای محلی و تقویت تامین کنندگان بومی و فراهم آوردن فرصت های شغلی برای مردم بومی را زمینه ساز همکاری های مشترک به منظور توسعه مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت در این منطقه عنوان کرد.


مسئولیت های اجتماعی با رویکرد مهارت پروری و توسعه جوامع محلی دنبال می‌شود


مهندس سید ابوالحسن محمدی، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در این نشست عمل به مسئولیت های اجتماعی را یکی از مهمترین اولویت های پیش روی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی عنوان کرد.


وی با اشاره به اینکه یکی از مشخصه های تعالی سازمانی توجه به جوامع پیرامونی است، گفت: مسئولیت‌های اجتماعی موضوعی چند وجهی است و در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اشتغالزایی، آموزشی و توانمندسازی مردم محلی، تقویت بازارهای محلی و... تقسیم بندی می شود.


محمدی، افزود: در همین راستا برنامه‌های پیش روی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با رویکرد توانمند سازی جوامع محلی، ایجاد فرصت اشتغال با اجرای برنامه های آموزش محور و مهارت پروری، همکاری با پیمانکاران برای تامین نیروی انسانی و مواد مصرفی از جوامع بومی، تقویت بازارهای محلی، حضور در برنامه های جمعی و دیدار با مردم و تعامل دو سویه با دستگاه‌های اجرایی در سطح مناطق عملیاتی این شرکت دنبال می شود.


وی در توضیحات بیشتر، گفت: حضور پیمانکاران فعال و توانمند در سطح شهرستان‌ها فرصت خوبی برای توانمند سازی جوامع محلی است و باید با تعریف راهکارهای مناسب از ظرفیت آنها برای تقویت هر منطقه استفاده کرد.


محمدی، در ادامه با اشاره به اینکه موضوع اشتغال یکی از مطالبه های جدی همسایگان مناطق عملیاتی نفت و گاز است، افزود: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در این زمینه سیاست های خود را بر اساس اولویت بکارگیری نیروهای بومی به صورت مستقیم (در صورت دریافت مجوزهای قانونی) و اجرای دوره‌های آموزشی مهارت محور و آماده ساختن افراد برای ورود به بازار کار دنبال می کند.


وی، در ادامه با دعوت از دکتر موسوی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برای بازدید از دیگر مناطق عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، گفت: سیاست های کلی ما در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در همه مناطق عملیاتی اجرایی می شود و پشتیبانی اعضاء کمیسیون انرژی از اجرای این برنامه‌ها در نهایت رضایت اجتماعی را به دنبال دارد.


مدیرعامل زاگرس جنوبی، همچنین پیشنهاد تشکیل کمیته خبرگان و نخبگان صنعت نفت استان فارس را ارائه داد و گفت: استان فارس به ویژه در بخش بالادستی صنعت نفت که پیچیدگی های خاص خود را دارد از پتانسیل علمی و تجربی بالایی برخوردار است که پیشنهاد می کنم کمیته ای متشکل از خبرگان صنعت نفت استان فارس با حضور جامعه صنعتی و دانشگاهی تشکیل شود تا با کمک آن بتوانیم به رشد و شکوفایی این صنعت در استان فارس کمک بیشتری کنیم.


محمدی، در ادامه با تاکید بر ضرورت مهارت پروری، به توسعه شرکت های دانش بنیان در حوزه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه آینده صنعت گاز کشور در حوزه جغرافیایی جنوب استان پهناور فارس رقم می خورد با ایجاد کمیته های مشترک با جامعه دانشگاهی، شناسایی نیازها و توانمندی‌ها و تبادل تجربیات می توان در زمینه اقتصاد مقاومتی، بومی سازی و مواد اولیه مورد نیاز صنعت نفت و گاز قدم های خوبی برداشت.


شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است که ۷۰ درصد گاز تولیدی این شرکت را از پنج منطقه عملیاتی پارسیان(حوزه شهرستان‌های های لامرد، مهر، خنج و پارسیان) آغار و دالان (حوزه شهرستان‌های فراشبند، فیروزآباد و قیر و کارزین) نار و کنگان(حوزه شهرستان‌های جم و کنگان) سرخون و گشوی جنوبی (حوزه شهر بندرعباس) و سروستان و سعادت‌آباد (حوزه شهرستان سروستان) تولید می کند.


 


 

  • گروه خبری : خبر,تولیدی,مسئولیت های اجتماعی
  • کد خبر : 14200
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب