06 آبان 1404
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1396/12/04 - 10:21
  • تعداد بازدید خبر : 2644
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
گزارش تصویری/بخش دوم

بازدید مدیران ارشد شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی

متن صوتی

مهندس رامین حاتمی مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بهمراه مدیران ارشد این شرکت با هدف بررسی وضعیت تولید، با مدیرعامل و جمعی از مدیران، رؤسا و کارشناسان شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نشست مشترکی برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی مهندس رامین حاتمی مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بهمراه مدیران ارشد این شرکت با هدف بررسی وضعیت تولید، با مدیرعامل و جمعی از مدیران، رؤسا و کارشناسان شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی نشست مشترکی برگزار کردند.


این گزارش می افزاید در حاشیه بازدید از منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی مهندس حاتمی و هیات همراه در مراسم اختتامیه یازدهمین دوره المپیاد عملیاتی ورزشی آتش نشانان شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی که با قهرمانی تیم منطقه عملیاتی سروستان و سعادت آباد به کار خود پایان داد شرکت کردند.


 













  • گروه خبری : خبر,تصويري
  • کد خبر : 12273
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب