خبر/گزارش تصویری
برگزاری مراسم تودیع و تجلیل از خدمات شایسته مهندس محمدرضا مهـدی پور
با حضور مدیران ارشد شرکت نفت مناطق مرکزی ایران مراسم تودیع و تجلیل از خدمات شایسته مهندس محمدرضا مهـدی پور مدیر عامل سابق شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی با حضور مهندس کریمی مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران, اعضاءهیات مدیره نفت مرکزی ,مدیران عامل شرکت های بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی, شرق و غرب و نیز جمعی از کارکنان نفت و گاز شرق مراسم تودیع و تجلیل از 42 سال خدمات شایسته مهندس محمدرضا مهـدی پور مدیر عامل سابق شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در مشهد مقدس برگزار شد.
بر اساس این گزارش مهندس محمدرضا مهدی پور مدیر عامل سابق شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق از سال 1354 وارد صنعت نفت شد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه صنعت نفت آبادان در رشته مهندسی شیمی در پالایشگاه آبادان به فعالیت خود ادامه داد و از سال 1361 به شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق منتقل و تاکنون در بخشهای مختلف این شرکت و در رده های مختلف سازمانی انجام وظیفه نموده است. وی هفته گذشته به افتخار بازنشستگی نائل آمد.









نظر دهید