06 آبان 1404
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1396/02/27 - 02:34
  • تعداد بازدید خبر : 2999
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
خبر/گزارش تصویری

فعاليت روابط عمومي بر بنياد ارتباطات استوار است

متن صوتی

روابط عمومي با ايجاد ارتباطات درو ن سازماني و برون سازماني نقش موثري در تحقق اهداف كلان شركت و مجموعه مديريت در ارائه فعاليت هاي صورت گرفته در راستاي خدمت رساني به مردم را به عهده دارند .

روابط عمومي با ايجاد ارتباطات درو ن سازماني و برون سازماني نقش موثري در تحقق اهداف كلان شركت و مجموعه مديريت در ارائه فعاليت هاي صورت گرفته در راستاي خدمت رساني به مردم را به عهده دارند .
مهندس رامين حاتمي مدير عامل شركت نفت مناطق مركزي ايران در مراسم گراميداشت روز ارتباطات و روابط عمومي كه با حضور كاركنان روابط عمومي اين شركت برگزار شد ، با تبيين نقش اساسي روابط عمومي در ارتباطات درون سازماني و برون سازماني اظهار داشت : در بخش ارتباطات درون سازماني روابط‏عمومی با پیش‏بینی کانال‏های ارتباطی شفاف بین مدیریت و مجموعه كاركنان شركت ، زمینه ایجاد همگرایی، همبستگی و یکپارچگی درون‏سازمانی را میسر می‏سازد .در این میان، بخش مهمي از فعالیت‏های مدیریتی كه شامل شناخت نيازهاي كاركنان ، به‏منظور برقراری ارتباطی دو سویه و همچنین تفاهم بین آنان و سازمان را روابط عمومي ها به انجام مي رسانند. همچنين رسیدگی به شکایات،درخواستها و پیشنهادها از ديگر وظايف ارتباطات درون سازماني روابط عمومي است.
به گزارش روابط عمومي شركت نفت مناطق مركزي ايران ، مهندس حاتمي در رابطه با اهداف برون سازماني روابط عمومي تصريح كرد : در بخش برون سازماني آشنا نمودن مردم جامعه با سازمان و ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته توسط همكاران در مناطق عملياتي در قالب گزارشهاي خبري اهميت زيادي دارد.همچنين بايستي تعامل سازنده و يكسان با رسانه ها به عنوان نمايندگان افكار عمومي داشته باشند.
وي افزود : روابط‏عمومی همچنين بايد به محلي براي گردآوری و پرورش ایده‏ها و افكار نو همكاران تبديل شود . با شناخت عرصه هاي جديد ، افراد و افکار تازه و كاربردي ساختن ايده ها ، معرفی و ارائه توانمندی و دستاوردهای شركت ، نقش روابط‏عمومی در راستای یکپارچگی درون و برون سازمانی اهميت بيشتري مي يابد.
بر اساس اين گزارش : در ابتداي اين نشست صميمي ، سيد مهدي عبادي رئيس روابط عمومي شركت نفت مناطق مركزي ايران در سخنان كوتاهي با تبريك اين روز ، با اشاره به نقش تبليغي روابط عمومي با تمثيل از آيه اي از قرآن كريم خاطرنشان كرد : خداوند متعال در سوره مائده خطاب به پيامبر مي فرمايد ، ای فرستاده ما،آنچه را از ناحیه پروردگارت برتو نازل شده است ، به طور كامل ابلاغ کن و اگر چنين نکنی رسالت او را انجام نداده اي و خدا تو را از شر مردم حفظ می کند،همانا خدا کافران را هدایت نمی کند. كه اين آيه الگوي شايسته اي براي كاركرد تبليغي روابط عمومي ها مي تواند باشد كه بر اساس آن بايستي به كارهاي تبليغي بر اساس ميزان حقانيت و صداقت بپردازند.
وي افزود : معيار كار در روابط عمومي ها با مبناي كار عاشقانه سنجيده مي شود كه نيازمند كار كردن با دل و جان است و چون ماهيت كار آن بر اساس روابط انسانها بنا شده است بايد كه به روانشناسي و تحليل نيازها و خواسته هاي واقعي و ايده آل مجموعه سازمان توجه ويژه نمود تا بتوان در هر مورد مقتضي ، اقدام لازم را انجام داد . همچنين در رابطه با تعامل با رسانه ها به عنوان يك امر خطير برون سازماني اگر به فلسفه شكل گيري روابط عمومي ها توجه نماييم ، روابط عمومی را هنر کاربرد خردمندانه از رسانه ها برای نفوذ در افکار عمومی تعریف کرده اند كه ضرورت تعامل با رسانه ها دو چندان مي شود.










 

  • گروه خبری : خبر,اخبار مدیر عامل,تصويري
  • کد خبر : 11837
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب