05 شهریور 1405
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
  • // - 19:13
  • تعداد بازدید خبر : 1538
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرکت زاگرس جنوبی راه اندازی شد

متن صوتی

با هدف استاندارد سازی مدیریت در شرایط اضطراری، و براساس الزاماتHSE ، مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرایط اضطراری در ستاد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی راه‌اندازی شد.

 مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرکت زاگرس جنوبی راه اندازی شد

با هدف استاندارد سازی مدیریت در شرایط اضطراری، و براساس الزاماتHSE ، مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرایط اضطراری در ستاد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی راه‌اندازی شد.


مهندس علیرضا امینی رئیس اداره ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی درباره الزامات تجهیز سیستم لجاستیک برای موارد و شرایط اضطراری اظهار داشت : یکی از نیازهای برجسته و کلیدی در مدیریت بحران، سیستم لجستیک و پشتیبانی جهت سازماندهی است که در همین راستا شرکت بهره‎برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با هدف استاندارد سازی اقلام و تجهیزات مورد نیاز و همچنین دسترسی سریع و آسان به آنها در زمان بحران، اقدام به راه اندازی مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرایط اضطراری نمود.


به گزارش روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نقل از شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی ، مهندس امینی مهمترین اقلام موجود در مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران در شرایط اضطراری را شامل تجهیزات کار در شب، سیل و آواربرداری شامل پمپ های لجن‌کش و کف کش، چادر اسکان، موتور برق سیار، انواع ماسک، پروژکتور، دوربین شکاری، وسایل گرمایشی، کابل های سیار برق، تمامی تجهیزات حفاظت فردی و آذوقه دانست.


بر اساس این گزارش ، مرکز پشتیبانی تجهیزات مدیریت بحران با حضور مدیرعامل، مدیران، رؤسا و اعضاء کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل به همراه تجهیزات انبار مدیریت بحران در شرایط اضطراری در ساختمان مرکزی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در شیراز راه‌اندازی شد.


شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی بزرگترین شرکت بهره‌بردار تابعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است که پنج منطقه عملیاتی نار و کنگان، آغار و دالان، پارسیان، سروستان و سعادت‌آباد و سرخون و گشوی جنوبی را در سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان راهبری می کند.


 

  • گروه خبری : خبر,تولیدی
  • کد خبر : 13460
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب